fbpx

Plasmage kezelés

A szemek szépségéért

Egy pillantásunk mindent elárul rólunk. A szem az arc legmeghatározóbb része. Érzelmekről, bánatról, örömről, csalódásról, ragyogásról egyaránt beszél. A korral azonban kifejező ereje sokat veszíthet egykori fényéből. Átmulatott éjjelek, átsírt nappalok, tanulás, vizsga, babázás, vagy szerelem? A szemen minden igénybevétel erős nyomokat hagy. Eljön az idő, amikor már nem képes a szem és a szemkörnyék megfelelően regenerálódni. Ekkor segítenünk kell neki, hogy belső fényünket minden pillanatban közvetíteni legyen képes.

PLASMAGE® szemhéjkezelés

Gyengéden és hatékonyan emeli, feszesíti a szemhéjakat A szemkörnyék érzékeny terület. Kezelése kifinomult módszereket igényel. A PLASMAGE® eljárás a szemeink szépségét hatékonyan, de nagyon kíméletes módon őrzi. A szemhéjak megemelése által pillantásainknak új ragyogást kölcsönöz. A PLASMAGE® nem invazív szemhéjkezelés, mely a szemhéj szerkezetét, helyzetét regenerálja. Hosszan tartó hatással biztos megoldást kínál minden bőrtípus esetén.

Esztétikai hibákat is szépít a PLASMAGE® kezelés

Az életkorral összefüggő anatómiai változások miatt megereszkedett bőr feszesítését várhatjuk a kezeléstől az alsó és felső szemhéjon egyaránt. A szem érzékeny területét a korábbiakban csupán sebészeti módszerekkel szépíthettük. Ma azonban a PLASMAGE® eljárásnak köszönhetően gyengéd és hatékony alternatívával támogathatjuk a szem szépségét, regenerálhatjuk a lógó, petyhüdt, tartását vesztett szemhéjakat. A kezelés hatása közvetlenül a kezelés befejezése után látható.

Életkorral járó anatómiai változásokat regenerál a szemhéjon

 • Problémás bőr, pattanások, aknék, striák
 • Apró ráncok, szarkalábak
 • Fibrómák, szemölcsök, anyajegyek, májfoltok eltávolítása
 • Dohányzóráncok, fül körüli ráncok
 • Hegek tömörítése

PLASMAGE® - kezelések ütemezése

 • Optimális eredményekhez a legtöbb esetben egy vagy két kezelés elegendő.
 • Bőrelváltozástól függően a kezelést 4 hét után meg lehet ismételni. Bizonyos kezeléseknél (arc lifting, nyak) 5-6 kezelésre is szükség lehet.
 • A kezelések közötti intervallumokat egyénre szabottan kell beállítani.

PLASMAGE® kezelés - Egyszerű, gyors, hatékony

A PLASMAGE® járóbeteg ellátásban végezhető, gyors kezelés, rövid gyógyulási idővel és látványos változásokkal. Biztonságos terápia, nincs műtéti kockázat. A plazma az esztétikai orvostudományban nemrég felfedezett eljárás, melyet az esztétikai sebészet területén alkalmaznak, a sterilizálásban és a gyógyászatban. Hatásának lényege a magas hőmérséklet és a rövid hatástartam. A magas hőmérséklet elpusztítja a mikroorganizmusokat, a rövid hatástartam pedig nem okoz kárt a környező szövetekben. Ennek eredményeként használjuk a plazmát periodontális betegségek, fertőzött sebek, vírusos szemölcsök kezelésére is.

PLASMAGE® kezelés újszerűsége a szépségterápiákban

A PLASMAGE® eljárás során alkalmazott gáz-ionizáció által generált plazma eltünteti (szublimálja) a nem kívánatos felületi szöveteket, majd összehúzza a kezelt területet. Ennek köszönhetően csodás, látványos eredményeket érhetünk el. A plazma a negyedik halmazállapot, ami egyfajta ionizált gáz állapot. Meglehetősen ritkán fordul elő, például a természetben a villámban találkozhatunk vele. Ennek a halmazállapotnak a 99% -át a világegyetemben a Nap, a csillagok és ködök képviselik. A PLASMAGE® eszközben plazma képződik. A tűszerű eszköz elektromos impulzusokat bocsát ki a bőr felületén. A magas hőmérséklet és az ívkisülés hatására a víz elpárolog a bőrből, ami zsugorodást eredményez. A plazma pontosan a kezelés helyén működik, anélkül, hogy veszélyeztetné a bőr mélyebb rétegeit, vagy károsítaná a szöveteket.

A PLASMAGE® kezelés menete

Az eljárás kevesebb, mint 30 percig tartó kezelés. Érzéstelenítő krém alkalmazása után történik. Fokozott érzékenység esetén enyhe szúró, égő érzést tapasztalhatunk. A kezelést követően a bőrön kis barna varrasodások, pörkök maradnak, melyek egy héten belül eltűnnek, elszíneződés vagy gyulladás nélkül. A kezelést követően a bőr összehúzódása azonnal látható. A gyógyulási idő 7-15 nap alkattól függően. Egyes esetekben néhány nap alatt múló ödéma, kis duzzanat, varrasodás előfordulhat.

PLASMAGE® kezelés utáni teendők

A páciensnek a kezelt területet óvatosan, kíméletesen szabad tisztítania, és fontos, hogy az érzékeny hegszövetet, ne érintse meg, ne bolygassa. A kezelések típusától függően, egyéni javaslat alapján hideg gézborogatást, steril vazelint, antibiotikum tartalmú kenőcsöt, szemcseppet lehet alkalmazni. Szájon át szedhető fájdalomcsillapítóra csak nagyon ritka esetben van szükség. A napozást és a szoláriumozást 7-8 hétig mellőzni kell, emellett magas faktorú fényvédő krém használatát javaslom 90 napig. A szauna és a forró fürdő is kerülendő a teljes gyógyulásig.

Kontraindikációk

Epilepszia, pacemaker, visszér, fém implantátumok jelenléte, terhesség, szoptatás, véralvadásgátlót szedése, rákos betegség, szívbetegség esetén nem javallott a kezelés. Akkor sem javasolt, ha hajlamos a keloidos sebgyógyulásra. Mivel minden egyes páciens egyedi eset, csak személyes konzultáció után állapítjuk meg a leghatékonyabb metódust az adott bőrproblémára!

Online időpontfoglalás

Egyszerű, online felületünkön kényelmesen kiválaszthatja az Önnek megfelelő időpontot.

Csatlakozzon közösségünkhöz

 • Szakértői tanácsok
 • Exklúzív kedvezmények
 • Különleges meglepetések

Értesüljön elsőként akcióinkról

Online időpontfoglalás

Egyszerű, online felületünkön kényelmesen kiválaszthatja az Önnek megfelelő időpontot.

Close Menu