Plasmage kezelés

A szemek szépségéért

Egy pillantásunk mindent elárul rólunk. A szem az arc legmeghatározóbb része. Érzelmekről, bánatról, örömről, csalódásról, ragyogásról egyaránt beszél. A korral azonban kifejező ereje sokat veszíthet egykori fényéből. Átmulatott éjjelek, átsírt nappalok, tanulás, vizsga, babázás, vagy szerelem? A szemen minden igénybevétel erős nyomokat hagy. Eljön az idő, amikor már nem képes a szem és a szemkörnyék megfelelően regenerálódni. Ekkor segítenünk kell neki, hogy belső fényünket minden pillanatban közvetíteni legyen képes.

PLASMAGE® szemhéjkezelés

Gyengéden és hatékonyan emeli, feszesíti a szemhéjakat A szemkörnyék érzékeny terület. Kezelése kifinomult módszereket igényel. A PLASMAGE® eljárás a szemeink szépségét hatékonyan, de nagyon kíméletes módon őrzi. A szemhéjak megemelése által pillantásainknak új ragyogást kölcsönöz. A PLASMAGE® nem invazív szemhéjkezelés, mely a szemhéj szerkezetét, helyzetét regenerálja. Hosszan tartó hatással biztos megoldást kínál minden bőrtípus esetén.

Esztétikai hibákat is szépít a PLASMAGE® kezelés

Az életkorral összefüggő anatómiai változások miatt megereszkedett bőr feszesítését várhatjuk a kezeléstől az alsó és felső szemhéjon egyaránt. A szem érzékeny területét a korábbiakban csupán sebészeti módszerekkel szépíthettük. Ma azonban a PLASMAGE® eljárásnak köszönhetően gyengéd és hatékony alternatívával támogathatjuk a szem szépségét, regenerálhatjuk a lógó, petyhüdt, tartását vesztett szemhéjakat. A kezelés hatása közvetlenül a kezelés befejezése után látható.

Életkorral járó anatómiai változásokat regenerál a szemhéjon

PLASMAGE® - kezelések ütemezése

PLASMAGE® kezelés - Egyszerű, gyors, hatékony

A PLASMAGE® járóbeteg ellátásban végezhető, gyors kezelés, rövid gyógyulási idővel és látványos változásokkal. Biztonságos terápia, nincs műtéti kockázat. A plazma az esztétikai orvostudományban nemrég felfedezett eljárás, melyet az esztétikai sebészet területén alkalmaznak, a sterilizálásban és a gyógyászatban. Hatásának lényege a magas hőmérséklet és a rövid hatástartam. A magas hőmérséklet elpusztítja a mikroorganizmusokat, a rövid hatástartam pedig nem okoz kárt a környező szövetekben. Ennek eredményeként használjuk a plazmát periodontális betegségek, fertőzött sebek, vírusos szemölcsök kezelésére is.

PLASMAGE® kezelés újszerűsége a szépségterápiákban

A PLASMAGE® eljárás során alkalmazott gáz-ionizáció által generált plazma eltünteti (szublimálja) a nem kívánatos felületi szöveteket, majd összehúzza a kezelt területet. Ennek köszönhetően csodás, látványos eredményeket érhetünk el. A plazma a negyedik halmazállapot, ami egyfajta ionizált gáz állapot. Meglehetősen ritkán fordul elő, például a természetben a villámban találkozhatunk vele. Ennek a halmazállapotnak a 99% -át a világegyetemben a Nap, a csillagok és ködök képviselik. A PLASMAGE® eszközben plazma képződik. A tűszerű eszköz elektromos impulzusokat bocsát ki a bőr felületén. A magas hőmérséklet és az ívkisülés hatására a víz elpárolog a bőrből, ami zsugorodást eredményez. A plazma pontosan a kezelés helyén működik, anélkül, hogy veszélyeztetné a bőr mélyebb rétegeit, vagy károsítaná a szöveteket.

A PLASMAGE® kezelés menete

Az eljárás kevesebb, mint 30 percig tartó kezelés. Érzéstelenítő krém alkalmazása után történik. Fokozott érzékenység esetén enyhe szúró, égő érzést tapasztalhatunk. A kezelést követően a bőrön kis barna varrasodások, pörkök maradnak, melyek egy héten belül eltűnnek, elszíneződés vagy gyulladás nélkül. A kezelést követően a bőr összehúzódása azonnal látható. A gyógyulási idő 7-15 nap alkattól függően. Egyes esetekben néhány nap alatt múló ödéma, kis duzzanat, varrasodás előfordulhat.

PLASMAGE® kezelés utáni teendők

A páciensnek a kezelt területet óvatosan, kíméletesen szabad tisztítania, és fontos, hogy az érzékeny hegszövetet, ne érintse meg, ne bolygassa. A kezelések típusától függően, egyéni javaslat alapján hideg gézborogatást, steril vazelint, antibiotikum tartalmú kenőcsöt, szemcseppet lehet alkalmazni. Szájon át szedhető fájdalomcsillapítóra csak nagyon ritka esetben van szükség. A napozást és a szoláriumozást 7-8 hétig mellőzni kell, emellett magas faktorú fényvédő krém használatát javaslom 90 napig. A szauna és a forró fürdő is kerülendő a teljes gyógyulásig.

Kontraindikációk

Epilepszia, pacemaker, visszér, fém implantátumok jelenléte, terhesség, szoptatás, véralvadásgátlót szedése, rákos betegség, szívbetegség esetén nem javallott a kezelés. Akkor sem javasolt, ha hajlamos a keloidos sebgyógyulásra. Mivel minden egyes páciens egyedi eset, csak személyes konzultáció után állapítjuk meg a leghatékonyabb metódust az adott bőrproblémára!

Online időpontfoglalás

Egyszerű, online felületünkön kényelmesen kiválaszthatja az Önnek megfelelő időpontot.

Csatlakozzon közösségünkhöz

Értesüljön elsőként akcióinkról

Online időpontfoglalás

Egyszerű, online felületünkön kényelmesen kiválaszthatja az Önnek megfelelő időpontot.