Üdvözöllek,
Dr. Nosek Zita vagyok.

Orvos. Édesanya, és mindenek előtt Nő.

Épp olyan, mint Te vagy.
Olykor magabiztos, elégedett, sugárzó, aki úgy érzi az élet gyönyörű és benne nőnek lenni: ez a legszebb, ami történhetett.
Máskor kétségekkel teli, bosszankodó, örök útkereső, aki úgy érzi, soha nem lehet elégedett, aki mindig jobbra vágyik, és aki félti nehezen megszerzett, törékeny kincseit. A szépség ilyen kincs. Hosszú belső zarándokutat kell bejárni érte míg megérted valódi arcát. És ezen az úton, mint minden úton, amire kétségeid terelnek, önmagaddal találkozol. Mélyebben és őszintébben, mint a tükörben. Ha elég bátor vagy, azt az arcodat mutatja, mely számodra is ismeretlen. Ahol szépséged örök forrására bukkansz.

Mert a szépség örök.

Orvosként és szépségterapeutaként minden eszköz a rendelkezésemre áll, mely által segítségedre lehetek, hogy önmagad teljes szépségére ébredj, és ezt az adományt a maga múlékony teljességében megőrizd. Kíméletes, hatékony terápiás kezeléseket gyűjtöttem egy csokorba, melyek által a tudomány vívmányai, a természet csodái, és saját adottságaid annyit adnak neked, amennyire fel vagy készülve. Bármikor dönthetsz úgy, hogy többet is ki tudsz hozni magadból.

Tisztelni, szeretni és élni adottságainkkal
- egy életen át tartó feladat.

Sok-sok órányi tapasztalatot szereztem kórházakban, orvosi rendelőkben, sürgősségi ügyeleten, magánrendelőkben – ám az emberi test csodálatos működése, megújulási képessége, szépsége a mai napig lenyűgöz. Egészségünk, testünk és lelkünk épsége a legnagyobb érték melyet kapunk, de törékenysége alázatot követel segítőtől és segítségért fordulótól egyaránt. Folyamatos fejlődésre ösztönöz szakmailag és személyiségemben is a küldetés, amit életfeladatomnak választottam. A hozzám segítségért fordulókat hasonló fejlődésre és nyitottságra ösztönözve nem csupán egészségük megőrzésében, de harmonikus kisugárzásuk építésében és szépségük kibontakozásában is támogatom.

Szeretettel várlak,

Dr. Nosek Zita

Csatlakozzon közösségünkhöz

E-mail címe megadásával elfogadja az Adatvédelmi Nyilatkozatot.

Egészségügyi érdeklődésem és végzettségem korán terelt az útra, ahol embereknek segíthetek. A szakma iránti elkötelezettségem hosszú évek tapasztalata során mélyült el, amikor lehetőségem nyílt orvosok munkáját támogatni kórházban és magánrendeléseken egyaránt. Az egészségügyben töltött évek precizitást, gyors reakciókészséget, fegyelmezettséget, empátiát, optimista magatartást követeltek tőlem. Évek gyakorlatának, az általam támogatott szakorvosok személyiségének, önmagammal szemben támasztott követelményeknek hála ez a szakma ma már nem csak a munkám, de a szenvedélyem is. Szerencsés vagyok, mert nem csak a szenvedélyem, de önmagam kiteljesedésének útjára is léphettem, amikor az egészségük mellett szépségük megőrzésében is segíthetem a klinikához forduló pácienseket.
Teszem ezt az orvosi és ügyfélkapcsolati munka teljes körű támogatásával, a klinikát felkereső páciensek aktuális folyamatainak kísérésével és kiegészítő szépségkezelések nyújtásával.

Sütőné Nagy Ildikó

Egészségügyi szakasszisztens, ügyfélszolgálat vezető