Lézeres kezelés

Mit jelent a high-tech a szépségápolásban?
Kíméletes eljárást, maximális eredményt!

A szépségápolási beavatkozások határai valahol ott húzódnak, ahol még úgy tudunk szépíteni, hogy természetesek maradunk. Így természetes adottságainkból hozzuk ki a legtöbbet. Át lehet lépni ezt a határt, de minél távolabbra merészkedünk, annál inkább szükségünk lesz kompromisszumokra. A lézerkezelések alkalmazása a szépségápolásban ma már nem különleges. Tudja, amire vágyunk: a kompromisszumok nélküli eredményt.

Futurisztikus készülék, naturisztikus eredmények

A FIRE-XEL frakcionált CO2 lézer a világon elsőként tartalmaz A.I. intelligens kezelésbeállító rendszert. Az orvos ennek segítségével mérheti és elemezheti a páciens bőrállapotát, ami alapján a legeredményesebb bőrfiatalító kezelést nyújthatja ezzel a továbbfejlesztett harmadik generációs lézerberendezéssel.

A BISON MEDICAL A.I. bőranalizáló rendszere úgy lett kidolgozva, hogy a páciens bőrének mért tulajdonságai és a tárolt klinikai adatbázis alapján a páciens adottságaira leginkább hatékony és biztonságos kezelési módot ajánlja. Ezáltal a felhasználó számára kényelmes, a páciens számára pedig kiváló eredményeket biztosít. Soha nem létezett ennél sokoldalúbb lézerberendezés a FIRE-XEL előtt!

Az orvos a több mint 3000 beállítási lehetőség közül kiválaszthatja a leginkább megfelelő formát, méretet és pontsűrűséget a páciens adottságai és a kezelési terület alapján és számtalan műveletet végezhet a 7 csuklóval rendelkező kezelőfejjel. Az egyszerűen és kényelmesen használható érintőképernyő segítségével könnyű beállítani a megfelelő scanner üzemmódot. Más berendezésekkel ellentétben a FIRE-XELnél nincs füst, mivel az Air Jet rendszer azt kezelés közben eliminálja, az általa nyújtott hűtés a kezelések során minimalizálja a PIH (gyulladások utáni hyperpigmentáció) kockázatát.

Néhány szóban a kezelésről:

Bőrtisztítást követően érzéstelenítő maszkot helyezünk fel 30 percig. A maszk eltávolítását követően 1-2x végigkezeljük a kezelendő területet, mely lehet az arc, nyak vagy a dekoltázs. A kezelés lényege, hogy megfelelő hullámhosszúságú lézersugár energiája mikroszkopikus oszlopokban jut a bőrbe, ezzel új kollagénrost-képződést stimulál, miközben az oszlopok közötti bőr érintetlen marad.

Régebbi típusú lézerek az egész bőrfelszínt megégették, ezért a kezelést követő felépülési idő több hetes időtartamot vett igénybe, valamint az esetleges szövődmények, kockázata jóval nagyobb volt. Az új frakcionált lézertechnika lehetővé tette, hogy ez a gyógyulási idő néhány napra rövidüljön, hisz az érintetlen bőrszigetek felől azonnal megindul a regeneráció. A kezelés lézeres része kb. 15 percet vesz igénybe.

Kezelést követően egy hűtő hyaluronsavas nyugtató maszkot helyezünk fel 15 percre. A kezelést követő másnap hidratálni kell a bőrt naponta többször is. A bőr piros lesz majd hámlani fog és várhatóan 5nap-1 hét alatt születik meg a végeredmény, egy szebb, frissebb, üdébb fiatalos arcbőr.

A lézerkezeléseknek hála szépségünkben olyan változásokat érhetünk el, melyekhez a korábbiakban komoly invazív beavatkozásokra volt szükség.

Miért szeretem alkalmazni a lézerkezeléseket?

Mindezekért döntöttem úgy magam is, hogy szépségkezeléseim közt jelentős szerepet fog képviselni a lézeres fiatalítás. Orvosként igyekszem nektek a legtöbbet megadni szépülésetekért, ami az általam húzott szigorú keretek között csak lehetséges. Ebben a törekvésemben mérföldkövet képviselnek a lézeres eljárások.

Online időpontfoglalás

Egyszerű, online felületünkön kényelmesen kiválaszthatja az Önnek megfelelő időpontot.

Csatlakozzon közösségünkhöz

Értesüljön elsőként akcióinkról

Online időpontfoglalás

Egyszerű, online felületünkön kényelmesen kiválaszthatja az Önnek megfelelő időpontot.