fbpx

Lézeres kezelés

Mit jelent a high-tech a szépségápolásban?
Kíméletes eljárást, maximális eredményt!

A szépségápolási beavatkozások határai valahol ott húzódnak, ahol még úgy tudunk szépíteni, hogy természetesek maradunk. Így természetes adottságainkból hozzuk ki a legtöbbet. Át lehet lépni ezt a határt, de minél távolabbra merészkedünk, annál inkább szükségünk lesz kompromisszumokra. A lézerkezelések alkalmazása a szépségápolásban ma már nem különleges. Tudja, amire vágyunk: a kompromisszumok nélküli eredményt.

Futurisztikus készülék, naturisztikus eredmények

A FIRE-XEL frakcionált CO2 lézer a világon elsőként tartalmaz A.I. intelligens kezelésbeállító rendszert. Az orvos ennek segítségével mérheti és elemezheti a páciens bőrállapotát, ami alapján a legeredményesebb bőrfiatalító kezelést nyújthatja ezzel a továbbfejlesztett harmadik generációs lézerberendezéssel.

A BISON MEDICAL A.I. bőranalizáló rendszere úgy lett kidolgozva, hogy a páciens bőrének mért tulajdonságai és a tárolt klinikai adatbázis alapján a páciens adottságaira leginkább hatékony és biztonságos kezelési módot ajánlja. Ezáltal a felhasználó számára kényelmes, a páciens számára pedig kiváló eredményeket biztosít. Soha nem létezett ennél sokoldalúbb lézerberendezés a FIRE-XEL előtt!

Az orvos a több mint 3000 beállítási lehetőség közül kiválaszthatja a leginkább megfelelő formát, méretet és pontsűrűséget a páciens adottságai és a kezelési terület alapján és számtalan műveletet végezhet a 7 csuklóval rendelkező kezelőfejjel. Az egyszerűen és kényelmesen használható érintőképernyő segítségével könnyű beállítani a megfelelő scanner üzemmódot. Más berendezésekkel ellentétben a FIRE-XELnél nincs füst, mivel az Air Jet rendszer azt kezelés közben eliminálja, az általa nyújtott hűtés a kezelések során minimalizálja a PIH (gyulladások utáni hyperpigmentáció) kockázatát.

Néhány szóban a kezelésről:

Bőrtisztítást követően érzéstelenítő maszkot helyezünk fel 30 percig. A maszk eltávolítását követően 1-2x végigkezeljük a kezelendő területet, mely lehet az arc, nyak vagy a dekoltázs. A kezelés lényege, hogy megfelelő hullámhosszúságú lézersugár energiája mikroszkopikus oszlopokban jut a bőrbe, ezzel új kollagénrost-képződést stimulál, miközben az oszlopok közötti bőr érintetlen marad.

Régebbi típusú lézerek az egész bőrfelszínt megégették, ezért a kezelést követő felépülési idő több hetes időtartamot vett igénybe, valamint az esetleges szövődmények, kockázata jóval nagyobb volt. Az új frakcionált lézertechnika lehetővé tette, hogy ez a gyógyulási idő néhány napra rövidüljön, hisz az érintetlen bőrszigetek felől azonnal megindul a regeneráció. A kezelés lézeres része kb. 15 percet vesz igénybe.

Kezelést követően egy hűtő hyaluronsavas nyugtató maszkot helyezünk fel 15 percre. A kezelést követő másnap hidratálni kell a bőrt naponta többször is. A bőr piros lesz majd hámlani fog és várhatóan 5nap-1 hét alatt születik meg a végeredmény, egy szebb, frissebb, üdébb fiatalos arcbőr.

A lézerkezeléseknek hála szépségünkben olyan változásokat érhetünk el, melyekhez a korábbiakban komoly invazív beavatkozásokra volt szükség.

Miért szeretem alkalmazni a lézerkezeléseket?

Mindezekért döntöttem úgy magam is, hogy szépségkezeléseim közt jelentős szerepet fog képviselni a lézeres fiatalítás. Orvosként igyekszem nektek a legtöbbet megadni szépülésetekért, ami az általam húzott szigorú keretek között csak lehetséges. Ebben a törekvésemben mérföldkövet képviselnek a lézeres eljárások.

Online időpontfoglalás

Egyszerű, online felületünkön kényelmesen kiválaszthatja az Önnek megfelelő időpontot.

Csatlakozzon közösségünkhöz

Értesüljön elsőként akcióinkról

Online időpontfoglalás

Egyszerű, online felületünkön kényelmesen kiválaszthatja az Önnek megfelelő időpontot.

Close Menu