Finomszálas arcfiatalítás

Legújabb trend, finomszálas arcfiatalítási eljárás (FTC)

A fiatalság finom szálait szövögetem

Orvosként, sebészeti rutinnal a kezeimben, alig vártam, hogy megismerhessem a fiatalság legmodernebb, és legfinomabb eljárását, a finomszálas konturtechika módszerét. A kezelés során vékony bioszálak behelyezésével elérhetjük, hogy az arc és nyak bőre ismét feszessé és hamvassá válhasson, fiatalodjon: kinek-kinek életkora, és bőrállapota szerint.

Modern, látványos beavatkozás

Ez a kezelés számomra élmény, hiszen, csupán minimális beavatkozással jár, ezt minimál invazív beavatkozásnak hívják, így nem okoz nagyobb sérüléseket, mégis látványos változásra számíthatunk. Szeretem ezt a kezelést, mert alig 30 perc alatt a fiatalság finom fonalaival szövöm újjá az arc és nyak érzékeny bőrét

Minimális megterhelés

A fiatalodni vágyó vendégek is szeretik ezt az eljárást, hiszen itt nincs műtét, kevés a mellékhatás, nem kell életvitelt változtatni, és minimális a felépülési idő a kezelést követően.

A finomszálas eljárás fiatalos, lendületes, a modern életstílust képviseli és szolgálja a szépségterápiákban.

Arcunk és nyakunk életünk során számtalan nem túl finom terhelésnek van kitéve, így nem csoda, ha előbb- utóbb gondoskodnunk kell arról, hogy ennek nyomait minél finomabban eltüntessük. A finomszálas kezelés előnye, hogy minimális beavatkozással, látványos eredménnyel, a szokásos életvitelből való kiesés nélkül érjük el a kívánt hatást.

Az FTC szálak biokompatibilis, nagyon vékony szálak, melyeket a bőr alá behúzva kifejtik csodálatos hatásukat. Regenerálják a szöveti károsodásokat, beindítják a mikrokeringést, fokozzák a kollagén termelődést, növelik a kezelt terület feszességét, és rugalmassá teszik a bőrt.

A szövetek megfeszülnek, a ráncok csökkennek, eltűnnek. Enyhe, vagy közepes bőrlazaság kezelhetővé válik és sima, fiatalos, rugalmas bőrt nyerünk vissza. Fiatalossá lesznek arcvonásaink, feszessé válik az arckontúr.

Az eredmény azonnal is látható, de további javulásra számíthatunk a következő 3-6 hónapban, amikor is a végleges eredmény előbukkan. A kezelés hatása tehát 6 hónap alatt válik teljessé.

Online időpontfoglalás

Egyszerű, online felületünkön kényelmesen kiválaszthatja az Önnek megfelelő időpontot.

Csatlakozzon közösségünkhöz

Értesüljön elsőként akcióinkról