Bio Nutri Lift

Bio Nutri Lift

A bőr képes magát fiatalítani

A kor előrehaladtával azonban támogatásra van szüksége. A Bio Nutri Lift terápia egyedülálló a minimál invazív fiatalító módszerek sorában, mely látványosan megemeli és regenerálja a bőrt. A fiatalító kezelések legfontosabb kihívásai a ráncok kisimítása és a megereszkedett tónus feszesítése. Mindezt a lehető legtermészetesebb küllem megőrzése mellett. Erre vállalkozik a Bio Nutri Lift protokoll két lépésben.

A Bio Nutri Lift terápia a fiatalság két fő faktorát, a ráncokat és a szöveti tónust veszi kezelésbe. Önmagában csak a ráncok feltöltése nem hozza meg a kívánt esztétikai változásokat. A bőr minőségét is fiatalos formában kell tartani a sugárzóan fiatalos megjelenéshez, a környezeti hatásoknak különösen kitett, érzékeny területeken: arcon, nyakon, dekoltázson, kézfejeken.

Bio Nutri Lift TERÁPIA

 1. KÖTŐSZÖVETI MEGÚJULÁS - Art Filler Fine Lineseljárás
 2. Az első lépésben a kezelés során a bőr felületi ráncaiba keresztkötéses hialuronsav-gélt injektálunk legyező alakzatban, mely azonnali ránctalanító hatású, és megemeli a bőrt. A finom ráncok eltűnnek, a bőr képes lesz regenerálódni, majd telítetté, üdévé, hidratálttá válik.

 3. ESSZENCIÁLIS TÁPANYAGOK - NCTF®️135HA biostimuláció
 4. A második lépésben egy kiegészítő, stimuláló terápiát alkalmazva, újraaktiváljuk a bőr kötőszöveteinek munkáját, lassítva az öregedést, feszesen, tónusosan tartva a bőrt. Az eljárás során egy 55 komponensű, bio revitalizáló, intenzív hidratáló oldatot juttatunk a bőrbe: hialuronsavat, vitaminokat, ásványi anyagokat, aminosavakat, antioxidánsokat. Az intenzív terápia hatására aktiválódik a kollagén -, elasztin rostok termelődése, a bőr kötőszövetei újjászületnek. A bőr tömörebbé, élettel telivé és üdévé válik, visszanyeri természetes megújulási képességét.

Az eredmény: természetesen egységes, fiatalos bőrkép

A két lépést egymást követően, ugyanazon kezelési folyamat során alkalmazzuk az optimális végeredményért. A két lépés egymást erősítve teszi természetesen feszessé, tónusossá és ragyogóvá a bőrt. Ahogy az eljárás maga, úgy az eredmény is természetes hatást biztosít. A bőrminőség érezhetően megújul, a bőr egyenletes tónust, feszes kontúrokat, egészséges kisugárzást kap. A kezelést 3 hónap elteltével megismételjük a hosszan tartó hatás érdekében.

Bio Nutri Lift terápia hatásai

 • Fiatalítja, feszesíti az arc, nyak, dekoltázs, kézfej bőrét
 • Az öregedés zavaró jeleit látványosan enyhíti
 • A feszesítő, bőrsimító hatás azonnal látható
 • A bőr minősége a következő 4-6 hétben tovább javul

Bio Nutri Lift terápia menete

 1. A bőrt megtisztítjuk, majd szükség esetén lidokainos érzéstelenítő krémmel kezeljük, végül fertőtlenítjük. A minimális diszkomfort miatt, nem minden esetben szükséges az érzéstelenítő krém.
 2. Az Artfiller Fine Lines hialuronsav gélt legyezőszerű injektálással juttatjuk a bőr alá, egy speciális kanül segítségével, mely során fájdalmas tűszúrásokat nem érzel, a kanül tompa végének köszönhetően.
 3. Ezt követően, hasonló módszerrel, ugyanazzal a kanüllel az NCTF®️ 135HA biostimuláló oldatot a bőr mélyebb rétegeibe fecskendezzük.
 4. A kezelést követően gondoskodunk a megfelelő bőrnyugtató, beavatkozások utáni krémek alkalmazásáról.
 5. A Bio Nutri Lift kezelést a tartós hatás érdekében az első kezelést követő 3 hónap elteltével javasolt megismételni.
 6. További 1 hónap után már csak a csodás NCTF®️ 135HA szérumot alkalmazzuk még 3 alkalommal, 2 hetes periódusokban.
 7. Bio Nutri Lift teljes terápia:

1 alkalom: Art Fine Hialuronsav+ NCTF®️ 135HA

 1. alkalom: 3 hónap múlva szintén Art Fine Hialuronsav+ NCTF®️ 135HA
 2. alkalom: 1 hónap elteltével már csak NCTF®️ 135HA
 3. alkalom: 2 hét múlva NCTF®️ 135HA
 4. alkalom: 2 hét múlva NCTF®️ 135HA
 5. Ne feledkezzünk meg a fényvédő krémek használatáról.