Bio Nutri Lift

A bőr képes magát fiatalítani

A kor előrehaladtával azonban támogatásra van szüksége. A Bio Nutri Lift terápia egyedülálló a minimál invazív fiatalító módszerek sorában, mely látványosan megemeli és regenerálja a bőrt. A fiatalító kezelések legfontosabb kihívásai a ráncok kisimítása és a megereszkedett tónus feszesítése. Mindezt a lehető legtermészetesebb küllem megőrzése mellett. Erre vállalkozik a Bio Nutri Lift protokoll két lépésben.

A Bio Nutri Lift terápia a fiatalság két fő faktorát, a ráncokat és a szöveti tónust veszi kezelésbe. Önmagában csak a ráncok feltöltése nem hozza meg a kívánt esztétikai változásokat. A bőr minőségét is fiatalos formában kell tartani a sugárzóan fiatalos megjelenéshez, a környezeti hatásoknak különösen kitett, érzékeny területeken: arcon, nyakon, dekoltázson, kézfejeken.

Bio Nutri Lift Terápia

1.

Kötőszöveti megújulás - Art Filler Fine Lineseljárás

Az első lépésben a kezelés során a bőr felületi ráncaiba keresztkötéses hialuronsav-gélt injektálunk legyező alakzatban, mely azonnali ránctalanító hatású, és megemeli a bőrt. A finom ráncok eltűnnek, a bőr képes lesz regenerálódni, majd telítetté, üdévé, hidratálttá válik.

2.

Esszenciális tápanyagok - NCTF®️135HA biostimuláció

A második lépésben egy kiegészítő, stimuláló terápiát alkalmazva, újraaktiváljuk a bőr kötőszöveteinek munkáját, lassítva az öregedést, feszesen, tónusosan tartva a bőrt. Az eljárás során egy 55 komponensű, bio revitalizáló, intenzív hidratáló oldatot juttatunk a bőrbe: hialuronsavat, vitaminokat, ásványi anyagokat, aminosavakat, antioxidánsokat. Az intenzív terápia hatására aktiválódik a kollagén -, elasztin rostok termelődése, a bőr kötőszövetei újjászületnek. A bőr tömörebbé, élettel telivé és üdévé válik, visszanyeri természetes megújulási képességét.

Mozgassa a csúszkát és nézze meg az előtte-utána fotókat

Az eredmény: természetesen egységes, fiatalos bőrkép

A két lépést egymást követően, ugyanazon kezelési folyamat során alkalmazzuk az optimális végeredményért. A két lépés egymást erősítve teszi természetesen feszessé, tónusossá és ragyogóvá a bőrt. Ahogy az eljárás maga, úgy az eredmény is természetes hatást biztosít. A bőrminőség érezhetően megújul, a bőr egyenletes tónust, feszes kontúrokat, egészséges kisugárzást kap. A kezelést 3 hónap elteltével megismételjük a hosszan tartó hatás érdekében.

Bio Nutri Lift terápia hatásai

Bio Nutri Lift terápia menete

Mozgassa a csúszkát és nézze meg az előtte-utána fotókat

Bio Nutri Lift teljes terápia

Egyszerű, online felületünkön kényelmesen kiválaszthatja az Önnek megfelelő időpontot.

Csatlakozzon közösségünkhöz

Értesüljön elsőként akcióinkról

Online időpontfoglalás

Egyszerű, online felületünkön kényelmesen kiválaszthatja az Önnek megfelelő időpontot.